Just another WordPress.com site

Om us

I Galleriet sørger vi for at have så bredt et sortiment som muligt. Vi forsøger at tilstræbe os at have så bredt et udvalg af kunst-arter, så der er noget for enhver smag. Dette gælder når vi taler malerier, men også når det er glaskunst, bronzeskulptur, decoupage o.s.v, så prøver vi at have så bredt et udvalg som muligt.
I galleriet har vi også mange “små” håndlavede ting, som er velegnet til værtindegaver, fødselsdagsgaver, eller hvis man blot vil forkæle sig selv med en ny lille ting til hjemmet. Det gælder lige fra små skåle af decoupage, gummi skåle, og gummi smykker, håndlavede kort, flettede tasker, håndlavede lys og små glas figurer.
Ønsker man at få lavet et portræt maleri, tager jeg også imod bestilling af dette. Det kunne f.eks være en gave ide´ til bedsteforældrene af deres børnebørn.
Men det at have galleri er ikke blot at sælge varer ud af butikken. F.eks skal vi til julemarkedet på Valdemars Slot den 27. – 28. nov og 4. – 5. dec. hvor vi udstille på hele loftet hvor det gamle legetøjsmuseum var. Her har vi ca 15 kunstnere i gang med at forberede sig, dette er både kendte i galleriet, men vi har også en række nye kunstnere og varer i udvalg, således at der hele tiden sker nye tiltag, og der kommer nyt udvalg til kunderne. Ligeledes skal vi udstille til Livsstilsmessen på Valdemars Slot til pinse.
Ud over at udstille og male, deltager jeg som gæstelærer på kreative malerhold. Holder foredrag både omkring min kunst og som iværksætter for skoleklasser, voksen hold, og virksomheder. Åbner dørene for en gruppe som ønsker at komme i galleriet og have en ”lukket” aften med kunsten i focus, kombineret med input fra undertegnede.
Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i mit galleri, hvor I ofte vil finde mig i arbejdstøjet – min malerplettede skjorte – i gang med et nyt maleri.
Jette Møller

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s